Tankrengjøring

Hjem » Tjenester » Tankrengjøring<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Tankrengjøring

Vi har lang erfaring med rengjøring av tanker og vi utfører også tilstandskontroll og trykktesting.

Info om tankrengjøring

Tønsberg – Sandefjord

Vi har lang erfaring med rengjøring av tanker og vi utfører også tilstandskontroll og trykktesting. Suksessen til en tankrengjøring avhenger av mange faktorer som grundig planlegging av rensejobben, tankbilens utstyr, rengjøringsmaskiner og deres drift og design av rør.

Hvordan utføres tankrengjøring?

Vi benytter høy-volum, lavtrykksvann for å rense tankene fra utsiden om nivåene av damp inni, krever det. Ved hjelp av høy-volum lastebiler, er vår rekkevidde inn i tanken ca 50 fot. Dette gir oss muligheten til raskt og trygt skylle tanken, fjerne brennbare væsker og flytte slammet til en pick-up point.

Strømmen blir delt mellom to lanser og tanken er raskt og grundig rengjort. For å redusere volumet av vann som er nødvendig, bruker vi en unik mikron-filtreringssystem som gjør det mulig for oss å filtrere vannet generert og bruke det i renseprosessen. Å gjøre dette drastisk reduserer mengden av vann som brukes, og bidrar til den totale kostnadseffektiviteten av prosjektet.

Høytrykkspyling

Tønsberg – Sandefjord

Vårt utstyr sikrer rask, sikker og fullstendig fjerning av både faste stoffer og væsker. Høytrykksrengjøring er en god løsning for mange industribedrifters rengjøringsutfordringer. Vi rengjør tanker, rør og annet utstyr med høytrykksspylere.

Ring Septiktankservice

Når uhellet er ute er vi der for deg. Så når du havner i trøbbel er det bare å ringe til oss i Septiktankservice!

+47 915 81 000

Ofte stilte spørsmål

Hva er tegnene på at min septiktank må tømmes?

Luktende eller våte områder rundt tanken og dreneringsfeltet, overfylte avløp, eller toaletter og vasker som er renner tregt.

Hvor ofte bør min septiktank tømmes?

For en gjennomsnittlig familie på fire anbefaler vi din septiktank bli betjent hver 3 – 4 år, og minst hvert tredje år for en større familie. Frekvensen er også avhengig av hva som går inn i systemet, hvor mange som bruker det, kapasiteten på tankene, og hvorvidt du resirkulere gråvann.

Hvor lang tid tar det å tømme septiktanken?

Ca. 45 minutter.

Send oss en mail