Om oss

Hjem » Om oss<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Om oss

Septiktanktservice utfører alt innen renovasjon: Fettavskiller, kloakk, septik, slamtømming, tømming av septiktanker, spyling, spyling av takrenne, rørspyling m.m.

Renovasjonstjenester i Tønsberg

Vi har i dag to fulltidsansatte og en halvtidsansatt i bedriften og utfører hovedsakelig arbeider i Tønsberg og omegn. Våre kunder er for det meste kommuner i nærområdet. Vi har våre lokaler i Tolvsrød rett utenfor Tønsberg, Vestfold.

God service. Hyggelige priser.

Ved å velge oss får du god service og hyggelige priser på oppdrag. Ring oss eller kom gjerne med en forespørsel i kontaktskjemaet på siden. Ta kontakt i dag for ytterligere informasjon vedrørende priser, produkter og tjenester!

Ann Charlotte Johansen

Øyvind Bru Johansen

Ring Septiktankservice

Når uhellet er ute er vi der for deg. Så når du havner i trøbbel er det bare å ringe til oss i Septiktankservice!

+47 915 81 000

Ofte stilte spørsmål

Hva er tegnene på at min septiktank må tømmes?

Luktende eller våte områder rundt tanken og dreneringsfeltet, overfylte avløp, eller toaletter og vasker som er renner tregt.

Hvor ofte bør min septiktank tømmes?

For en gjennomsnittlig familie på fire anbefaler vi din septiktank bli betjent hver 3 – 4 år, og minst hvert tredje år for en større familie. Frekvensen er også avhengig av hva som går inn i systemet, hvor mange som bruker det, kapasiteten på tankene, og hvorvidt du resirkulere gråvann.

Hvor lang tid tar det å tømme septiktanken?

Ca. 45 minutter.

Send oss en mail